אחד ממתכוני האורז הבסיסיים ביותר - המשלב בו גם אורז וגם אטריות. האטריות במתכון צריכות להיות אטריות מרק מהסוג הדק ביותר.
מרכיבים
• 200 גר' אטריות דקות
• 6 כפות שמן זית
• 2 כוסות אורז פרסי שטוף ומסונן
• 1 כפית שטוחה מלח
• קורט קינמון
• 3.5 כוסות מים
אופן ההכנה
• מטגנים את האטריות בשמן עד להזהבה / תחילת השחמה
• מוסיפים את האורז לסיר
• מערבבים יחד עם האטריות והשמן במשך כדקה
• מוסיפים את המלח, הקינמון והמים
• מרתיחים
• מבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים מתאדים (15 דקות בערך)
• מכסים ונותנים מנוחה של 10-15 דקות
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.